Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä tilaaja antaa suostumuksensa, että Suomen Fysiogeriatria Oy rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

Suomen Fysiogeriatria Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Suomen Fysiogeriatria Oy (y-tunnus: 1088269-2)
Mäkitorpantie 19
00640 Helsinki

p. 09 392 2302

info@fysiogeriatria.fi
www.fysiogeriatria.fi

Rekisteri:

Fysiogeriatrian verkkokauppa-asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö tai yritys ostaa Suomen Fysiogeriatria Oy:n verkkokaupasta tuotteita tai palveluja

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Suomen Fysiogeriatria Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden toimitusten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Suomen Fysiogeriatria Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Suomen Fysiogeriatria Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Suomen Fysiogeriatria Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Suomen Fysiogeriatria Oy:lle sähköpostitse info@fysiogeriatria.fi

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Tilaajan (henkilö / yritys) nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Suomen Fysiogeriatria Oy:n käytössä, paitsi Suomen Fysiogeriatria Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Suomen Fysiogeriatria Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Suomen Fysiogeriatria Oy:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Suomen Fysiogeriatria Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.